NOT KNOWN FACTS ABOUT چاپ روی لیوان

Not known Facts About چاپ روی لیوان

Not known Facts About چاپ روی لیوان

Blog Article

هدیه‌ای منحصر به فرد: چاپ طرح دلخواه شما روی لیوان، آن را به هدیه‌ای خاص و شخصی تبدیل می‌کند که هیچ کس دیگری مشابه آن را ندارد.

کاملا کاربردی است: کالاهای تبلیغاتی یا هدایایی که برای عزیزان خود تهیه می کنید هر چقدر کاربردی تر باشند، ماندگاری آن در ذهن بیشتر خواهد شد.

 لیوان‌‌هایی با چاپ دیجیتال تصاویر مورد علاقه شما، می‌‌توانند بهترین هدیه ممکن برای دوستان و خانواده شما باشند. قیمت مناسب و امکان چاپ انواع طرح و نقش‌‌ها از مزیت‌‌های خریدن لیوان با چاپ دیجیتال به عنوان هدیه و برای مناسبت‌‌های مختلف محسوب می‌شود.

لیوان کاملا معمولی و حتی سفید به نظر میرسد. اما به محض اینکه شما آب جوش داخل لیوان سرامیکی میریزید، طرح حرارتی نمایان میشود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این موضوع باعث می‌شود، که افراد احساس کنند، که سازمان به آن‌ها اهمیت می‌دهد.

جداره داخلی لیوان های دمنوش استیل میباشد که باعث حفظ حرارت تا مدت طولانی در داخل آنها می گردد. درب این دمنوش ها نیز غشای پلاستیکی مقاوم هستند که از خروج هوا جلوگیری کرده و مانع ریختن محتویات درون آن میگردد، و همچنین یک درب کشویی کوچک ببروی درب آن به صورت استاندارد تعبیه شده است.

چاپ لیزری: در این روش، طرح با استفاده از لیزر بر روی سطح لیوان حک می‌شود. این روش برای چاپ طرح‌های ظریف و دقیق مناسب است.

آیا می توانم به صورت حضوری از فروشگاه تهران دیزاین و نمونه کارها بازدید کنم؟

⭐️ با افتخار اعلام می‌کنیم که فروشگاه جدید ما افتتاح شده است و آماده است تا به شما بهترین و باکیفت ترین ملزومات چاپ را ارائه دهد⭐️

می‌توانید از طرح‌های گرافیکی آماده یا طرح‌های طراحی شده توسط خودتان برای website چاپ روی لیوان استفاده کنید.

طراحی مهمترین قسمت از چاپ لیوان است. طرح روی لیوان می‌تواند تصویری از عکس افراد، منظره، لوگو یا برند شرکت‌ها و سازمانها، متن یا نوشته و … باشد. شما می‌توانید طرح و متن مخصوص به خودتان را سفارش دهید و یا از طرح‌های آماده موجود انتخاب کنید.

نخستین گام برای طراحی لیوان تان باید نوع لیوان را انتخاب بکنید و سپس براساس نوع لیوانتون سایز بندی طراحی خودتان را مشخص بکنید.

اصول چاپ روی لیوان چیست؟ هرآنچه که باید بدانید! ۲ تیر ۱۴۰۰

Report this page